Saturday, November 27, 2010

Silver with black and white hantaran set

vanila cupcakes with butercream and simple deco for makan2.

banana cupcakes with cream cheese frosting for makan2.

mana aci bagi kat pengantin je, kami pun nak makan juge:-)


  1. OMG Zue, byknya order! I baca pun dah letih. I dont think my small oven can take such a test. You are doing great Zue! In time to come I am sure you will do ever greater!

  2. Hai wiz! lama betul you menyepi, pi jalan2 ya.....good to have you back , can't wait to see more of your lovely creations. you baca letih, I yang buat ni, macam nak pegi spa je.....nak diurut2, di manja2...hehe....Alhamdulillah, my two ovens are doing fine, before i started on this pun memang dah sedia ada ovens tu. biasalah one for wet and one for dry kitchen but rupa2nya ada sebab I have those two.....kalau tidak tak sempat gak nak layan semua ni. thank you wiz for your supportive and encouraging wordsand doas. I wish you the same.